Album Mockup Sticky
Written by Administrator  
Mockup  Sticky    
album kecil album besar album lanskap + besi angle

Inginkan album sticky yang lebih menarik dengan kulit album mengikut citarasa sendiri? Album mock-up (wrapping album) adalah jawapannya.  Kulit depan dan belakang album sticky dibalut dengan gambar direkabentuk sendiri bagi menghasilkan album lebih menarik. Latarbelakang dalam album hitam atau putih terpulang kepada pilihan anda. Gambar dilekatkan kepada setiap halaman dengan menggunakan pelekatnya sendiri (self adhesive). Terdapat kepingan plastik di setiap halaman untuk melindungi gambar. Setelah dilekatkan, gambar tidak digalakkan untuk dikeluarkan atau diubah kedudukannya. Ini adalah kerana kualiti gambar (terutama permukaan atasnya) akan terjejas. Sentiasa menyimpan album pada suhu bilik. Gambar yang ditampal biasanya bersaiz 4R dan 8R. Untuk persembahan yang lebih cantik, sekiranya latarbelakang album berwarna putih,  gambar 4R yang anda dicetak seeloknya mempunyai border bewarna hitam dan sekiranya album latarbelakang bewarna hitam, gambar yang dicetak pula perlu mempunyai border putih. Kedua-dua border samada hitam atau putih juga boleh dihasilkan semasa proses printing.

Read more:
 
Album Majalah
Written by Administrator  

 

Album jenis ini dengan mirip majalah. Cuma yang membezakannya dengan majalah ialah majalah penuh dengan tulisan sedangkan kita lebih berminat untuk menatap gambar. Terdapat tiga jenis kemasan untuk kulit album iaitu kemasan tekstur, kulit atau kanvas. Helaian minimum untuk album ini ialah 20 helai atau 40 mukasurat. Jumlah maksimum mukasurat ialah 80 mukasurat.  Terdapat pelbagai saiz bagi album majalah. 

Read more:
 
Album UV
Written by Administrator  

Album UV dengan kemasan kristal

 

Album ini adalah yang paling menarik. Ini adalah kerana rekaannya yang kemas dengan kemasan yang boleh dipilih menjadikan foto di dalamnya nampak elegen. Terdapat 5 jenis kemasan kulit luar untuk album gambar UV dan hot press iaitu kulit, kayu, kristal dan kanvas. Setiap album mengandungi minimum 22 mukasurat termasuk kulit depan dan belakang. Anda boleh menambah bilangan mukasurat sehingga maksimum 40 mukasurat. Texture untuk setiap helaian boleh dipilih sama ada hot tex lamination (permukaan mempunyai tekstur) ataupun glossy / matte uv lamination (permukaan licin). 

Read more:
 


Penghantaran fail

Penghantaran file / artwork secara online (24 jam) adalah melalui

  • email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  

Pembayaran

Nama : Lanida Creative

Nombor akaun : 562834607818

Nama : Azlan bin Burok

Nombor akaun : 06050052536521

Cheque berpalang atas nama syarikat "Lanida Creative Enterprise"

Hantarkan pesanan